Spuma Poliuretanica Pret!

Pretul izolatiei cu spuma poliuretanica

Cand vorbim despre izolatie se ridica in mod clar problema pretului ! Practic, preturile pentru izolatia cu spuma poliuretanica rigida se determina dificil, datorita circumstantelor individuale. Cu toate acestea, costul poate fi estimat pentru ca potentialul client sa aiba o idee . Pentru a face acest lucru posibil,trebuie determinata zona de metri patrati care urmeaza a fi izolata.

Modul de calculare a costurilor!

O comparatie a acestor preturi pentru materialele izolante nu este usor de stabilit.Avand in vedere ca materialele izolante pot fi foarte diferite, trebuie sa se stabileasca mai intai unitatea de masura. Ca singura valoare semnificativa pentru materialele izolante,este masura de metri cubi, din cauza ca acestea au o anumita expansiune a volumului.Preturile materialelor sunt doar orientative si pot diferi in practica de factori precum cererea, preturile materiilor prime, tipul de fabricatie al produselor si altele.

Daca sunteti hotarati pentru o izolare a casei dumneavoastra ,pentru a tine costurile de incalzire sub control,ideal ar fi consultarea unui specialist pentru a primi cel mai bun sfat privind izolarea!

Doriti sa utilizati o izolare ecologica in conditii de siguranta?

Ai nevoie de materiale izolante rezistente la foc, sau de o izolatie de prima clasa?Precum am mentionat mai sus ,pentru a da raspuns acestor intrebari este nevoie de ajutorul unui specialist!

Pret spuma poliuretanica pe  metru patrat -  include  atat materialul izolant, cat  si costurile fortei de munca atunci cand lucrarile se efectueaza de catre un specialist. 
In continuare,va vom prezenta o lista cu preturi estimative, pentru a va face o idee mai ampla asupra acestora!

Natura izolatiei - Cost / m²

  • Izolatie mansarda : 8 - 20 Euro
  • Termo-hidroizolatie : 15 - 40 Euro
  • Hidroizolatie : 12 - 50 Euro
  • Hidroqartz : 28 - 50 Euro
  • Pardoseli epoxidice : 9 - 40 Euro
  • Pardoseli poliuretanice : 12 - 50 Euro

** Preturile sunt usor negociabile in functie de suprafetele executate, densitate si materialele folosite!

Sisteme de pulverizare poliuretan / poliuree

Firma noastra ofera clientilor sai un set de echipament modern pentru pulverizare poliuretan.
Am invatat din propria noasta experienta ca trebuie sa ne ajutam clientii pentru a alege ceea ce este mai bine pentru ei!
Utilizati cunostintele noastre si bucurati-va de punctele noastre de vedere ! Avem cunostinte practice detaliate despre produsele de pe piata romaneasca.
Profitati de acest lucru si incepeti a va gandi mai bine la viitor.