Izolatie pereti cu spuma poliuretanica

De ce sa izolam peretii?

Prin peretii exteriori ai casei dumneavoastra se pierde o cantitate mare de caldura.

O casa medie, pierde aproximativ 25% din caldura prin pereti, izolatia putand duce la economii semnificative de energie. Pentru a izola peretii, cel mai bine este de a te lasa pe mana unor profesionisti.

De ce sa ne izolam peretii? Pentru ca preturile petrolului, gazelor si energiei electrice sunt din ce in ce mai mari, si ne afecteaza in mod direct.
Izolatia peretilor va face ca temperatura din casa ta sa fie constanta mai mult timp. Camerele se racesc mai lent.
Rezultatele se vor vedea in cel mai scurt timp printr-o reducere drastica a facturii de energie ,anual.

Contrar a ceea ce multi cred, izolatia peretilor cu spuma poliuretanica este posibila si pentru case vechi. Pentru renovare se poate face izolarea pe suprafata interioara a peretilor sau pe dinafara, de-a lungul peretelui exterior.

In plus fata de izolarea acoperisulu si izolarea podelei , izolatia peretilor ofera o izolare perfecta.Izolatia peretilor la exterior se realizeaza mult mai usor. Va recomandam izolatia cu poliuretan, aceasta metoda fiind cea mai rapida si ofera o legatura perfecta cu podeaua.Nu mai exista poduri reci prin aplicarea izolatiei cu poliuretan.

Izolatie pentru pereti si punti termice

Puntiile termice sunt locurile unde izolatia peretelui este intrerupta si provoaca aparitia pierderilor de caldura, care poate duce la tot felul de probleme: cresterea de energie, condensul si mucegaiul.

Izolatia din poliuretan ofera cea mai buna alternative pentru izolarea peretilor, spuma activa umple colturile si se pliaza fara probleme.

In locurile unde alte izolante esueaza, spuma poliuretanica izoleaza perfect

Izolarea cavitatii peretelui

Prin izolarea peretilor, temperatura va ramane constanta in casa ta mai usor .
Alege izolarea peretilor si vei observa diferenta de pe factura de energie!
Izolatia prin pulverizare poate si aplicata atat pe peretii interiori, pe peretii despartitori, cat si pe peretii exteriori.

Aplicarea de spuma poliuretanica este rapida si fara probleme. In situatiile in care alte izolante nu se poatrivesc perfect, spuma poliuretanica este ca un bloc solid continuu.

Cavitatea peretilor este umpluta complet, astfel ca efectele secundare neplacute nu pot aparea. Puntiile termice care se obtin in cazul altor izolante nu au nici o sansa in cazul spumei poliuretanice. Acesta este injectat sub presiune, astfel incat chiar si cele mai mici cavitati si fisuri se vor umple.

Stratul de izolare uniform format acopera peretele complet si perfect. Aceasta aplicatie este, de asemenea, utilizata ca si izolarea fonica.

Mai multe studii arata ca 25% din totalul pierderilor de caldura se datoreaza peretilor exteriori neizolati.

Umiditatea din cauza condensului la suprafata va scadea treptat, din cauza interiorului mai cald.

Izolarea peretelui exterior are ca efect mari economii de energie, dar de asemenea puteti opta pentru o izolare a cavitatilor pentru a economisi mai mult.
Efectele izolarii exterioare a peretilor se vor vedea in scurt timp.
Izolarea peretilor sau a cavitatilor depinde de casa dumneavostra si de aceea luati in considerare ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Va sfatuim sa ne consultati pentru a vedea care este cea mai buna izolare si va veti putea bucura in curand de o casa frumoasa, calda, cu peretii izolati.

Beneficii ale izolarii peretilor cu poliuretan

  • Economisire a energiei
  • Ecologic- datorita economiilor de energie.
  • Poliuretanul pulverizat pe perete nu se misca spre deosebire de vata de sticla sau alte materiale izolante
  • Spuma poliuretanica este impermeabila,penetrarea umezelii din exterior este imposibila