Izolatie mansarda cu spuma poliuretanica

Izolare mansarda cu spuma poliuretanica. Avantaje:

Integritate - Tehnologia avansata de izolare prin pulverizare permite sa se obtina o izolare excelenta (fara punti termice), si umple toate golurile, formand o bariera semi-rigida pentru caldura din interiorul cladirilor.

Economii - reducerea costurilor pentru incalzire cu pana la 50%, aceasta implicand facturi mult mai mici! Dispozitivele de incalzire traditionale pot avea cu 30% mai putina eficienta.

Respiratia – spuma poliuretanica actioneaza ca o membrana, care permite constructiei posibilitatea de a respira si oferind o mai buna calitate a aerului.

Complexitatea – este un produs cu care se poate izola atat mansarda cat si peretii, tavanele, podeaua.

Aplicare usora - nici o pregatire speciala a suprafetei izolate, fara folie de protectie, astfel incat se pot izola structuri de orice forma, chiar si in locurile greu accesibile.

Viteza - izolarea standard dureaza o zi, in plus, imediat dupa pulverizare spuma se usuca rapid.

Securitate -spuma poliuretanica nu are efecte secundare sau caracteristici negative, la instalare nu se emite praf, nu putrezeste, nu contine substante daunatoare. Ea are aprobare la astmatici si la persoanele care sufera de alergii.

Noi oferim o garantie de 10 de ani - fiecare client primeste un certificat de garantie, care este confirmat de calitatea si longevitatea spumei poliuretanice!

Informatii privind izolatia mansardei

O buna izolatie a casei se face cu izolatia mansardei!

Cu tehnologia spumei poliuretanice,suntem capabili de a avea o eficienta energetica de economisire a 94% din grosimea stratului de 10 cm (care corespunde la 20-25cm de incalzire standard). Cel mai mare avantaj al tehnologiei noastre este sistemul unic care permite aerului cald sa ramana in interiorul cladirii. In acelasi timp, o foarte buna permeabilitate a vaporilor de apa si imbunatateste in mod semnificativ calitatea aerului din casa ta. Aceste proprietati ne permit crearea unei dovezi eficiente de ultima generatie de incalzire a mediului.

Izolatia mansardei cu spuma poliuretanica rigida pulverizata - spuma isi pastreaza proprietatile de izolare, impermeabile la vapori, nu se faramiteaza, nu se oxideaza si nu mucegaieste.Adera la toate suprafetele izolate, umple toate gaurile si locurile inaccesibile si creeaza un strat uniform fara punti termice. Protejeaza cladirea impotriva radiatiilor ultraviolete.In plus, constructia izolata cu spuma poliuretanica cu celule mici previne umezeala, oferind in acelasi timp suficienta permeabilitate a vaporilor.

Spuma este pulverizata pe suprafata de izolat cu ajutorul echipamentelor de specialitate. In termen de 3-5 secunde, creste in volum de pana la 100 de ori rezultand crearea unui strat de spuma moale,flexibila. Umple chiar si cele mai mici fisuri.

Izolatii mansarde : Economie 20% din energie!

Aproximativ 20% din energia termica totala scapa printr-un acoperis neizolat. Acoperisul este relativ subtire in comparatie cu peretii exteriori, in special mansarda utilizata in scopuri rezidentiale.
Un profesionist eficient in izolatii termice recomanda izolatia mansardei cu materiale adecvate.Mansarda este indeosebi expusa la temperaturile de afara. Sufocata de caldura in timpul verii si de temperaturile reci ale iernii si de vant sunt puternic resimtite, in cazul in care izolatia nu este suficienta.

Examinarea cladirii si a mansardei

Aceasta incepe prin examinarea structurii. O buna izolatie trebuie sa protejeze impotriva vantului, sa ofere izolare termica astfel incat sa salveze corespunzator caldura, sa ramana rezistenta la umiditate si sa fie prevazuta cu izolare acustica si de protectie impotriva incendiilor.

Izolatie mansarda cu spuma poliuretanica

Spuma poliuretanica are proprietati excelente de izolare fata de temperaturile verii si cele ale iernii, are proprietati excelente de izolare fonica. Spuma poliuretanica este usor de aplicat si este cel mai bun mod de a izola mansarda.

Izolatia intre capriori

Cea mai simpla metoda si cea mai comuna pentru izolarea mansardei este izolatia cu spuma poliuretanica si tot odata ideala pentru imbunatatirea casei.Materialul de izolare umple spatiile dintre capriori pe deplin.
Aceasta metoda necomplicata poate fi utilizata in a renova extensii vechi de acoperis.

Pentru izolatia capriorilor sau supra-capriori este nevoie de spuma poliuretanica pentru a se fixa cat mai bine pe capriori. Ea devine ca o "haina calduroasa" si tot odata prevenind astfel orice formare de punti termice. Un avantaj al izolatiei cu spuma poliuretanica este inaltimea redusa.

Izolarea etajului mansardat - usor si ieftin!

Pentru conservarea energiei este necesar ca un etaj mansardat chiar daca nu e folosit, trebuie sa fie izolat corespunzator. Pentru proprietarii de case simple, care utilizeaza propria lor casa, se aplica pentru perioade mai lungi.
Aceasta tehnologizare, cu o izolatie de spuma poliuretanica nu este doar usor de aplicat dar, de asemenea,si ieftina: instalarea de 10 cm, izolatie din poliuretan gros de nivelul de conductivitate termica (WLS), 030 si 8 cm, izolatia de o grosime de WLS intalni 024, la coeficientul necesar de transfer de caldura a planseului de la 0, 30 W / (m² • K) pentru a obtine efectul dorit. 
Intr-un pod inaccesibil , spuma poliuretanica aplicata direct pe grinzi are o putere de izolare mult mai mare decat alte materiale izolante.
Este de preferat o analizare completa a mansardei pentru a acoperi intreaga suprafata.
Spuma poliuretanica este rezistenta la presiune si stabila.
Inaltimea mica  in zona mansardei face ca spuma poliuretanica sa fie candidatul perfect pentru izolare!